Κυριακή, 5 Απριλίου 2015

Αδέλφια, ξαδέλφια και σύντροφοι Συριζαίων διορίζονται στον κρατικό μηχανισμό

Τόσα χρόνια προπαγάνδιζαν το υποτιθέμενο ηθικό πλεονέκτημα τους.

Κατακεραύνωναν σε κάθε ευκαιρία τους διορισμούς και το πελατειακό κράτος των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Έκακαν παντιέρα τους κάθε περίπτωση ευνoιοκρατίας.

Με ιερή οργή κουνούσαν το δάκτυλο σε όσους συμφωνούσαν με το "μαζί τα φάγαμε"

Το σύνθημα τους "1η φορά αριστερά" υπονοούσε ότι όλες αυτές οι πρακτικές λεηλασίας του κράτους απο ημέτερους θα τελείωνε.

Τι έγινε τελικά όταν το πιο τρελό τους όνειρο έγινε πραγματικότητα και έβαλαν το χέρι στο μέλι;

Ιδού:

Ατομα από το οικογενειακό ή το φιλικό περιβάλλον τοποθετούνται σε θέσεις από τους συγγενείς και φίλους τους, ή από άλλους υπουργούς, όπως αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης, που παρουσιάζει τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Ετσι, ο Κώστας Παπαϊωάννου είναι ο γενικός γραμματέας Διαφάνειας και Δικαιοσύνης. Η σύζυγός του, Κλειώ Παπαπανταλέων τοποθετήθηκε σύμβουλος του υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Παρασκευόπουλου. Τη σύντροφο του τελευταίου, Ιφιγένεια Καμτσίδου, τοποθέτησε ο Γιώργος Κατρούγκαλος στη θέση του προέδρου του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης.

Η ιστορία δεν σταματά εκεί. Ο υπουργός Πολιτισμού, Νίκος Ξυδάκης, τοποθέτησε ως σύμβουλό του τον αδερφό της Ρένας Δούρου, Π. Δούρο. Ο σύντροφος της περιφερειάρχου, Δημήτρης Μπενίσης, έχει ρόλο συντονιστή στην Περιφέρεια Αττικής.

Ακόμη, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, έχει τοποθετήσει τον πρώτο εξάδελφο του πρωθυπουργού, Γιώργο Τσίπρα, ως σύμβουλό του και του ανέθεσε την πρώτη του αποστολή στο Ιράν. Η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού, Ελενα Κουντουρά, έχει ως σύμβουλο τον αδελφό της, Νίκο Κουντουρά.

Επιπλέον, ο διευθυντής του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού, Ευάγγελος Καλπαδάκης, είναι ανιψιός της συζύγου του υπουργού Εσωτερικών, Νίκου Βούτση. Ο αδερφός του, Γιώργος Καλπαδάκης, είναι επικεφαλής του γραφείου του αντιπροέδρου, Γιάννη Δραγασάκη. Τέλος, σύμφωνα με το δημοσίευμα, τουλάχιστον τρεις υπουργοί έχουν φροντίσει να διορίσουν ως συμβούλους παιδιά ή ανίψια παλαιών στελεχών του ΚΚΕ.

Πηγή

Του διορισμού το κάγκελο λοιπόν.
Πόσο σανό, ψέμα και γελοιότητα μπορεί να καταπιεί αυτός ο λαός;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Δεν γίνονται δεκτά υβριστικά μηνύματα

Συνολικές προβολές σελίδας